Champions League

Αντσελότι: «Νεϊμάρ-Εμπαπέ οι διάδοχοι των Μέσι-Ρονάντο»

Για τον κρίσιμο αγώνα της Νάπολι με τη Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι, εκθειάζοντας παράλληλα τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Η Νάπολι φιλοξενεί τη Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League. Ο αγώνας χαρακτηρίζεται κρίσιμος για τις δύο ομάδες, με το αποτέλεσμα να κρίνει εν πολλής το θέμα της πρόκρισης, ίσως στον πιο αμφίρροπο όμιλο των τελευταίων ετών.

Στο πλαίσιο αυτό ο προπονητής της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στους Παριζιάνους, τονίζοντας παράλληλα πως οι «παρτενοπέι» πρέπει να κάνουν το «τέλειο» παιχνίδι για να πάρουν τη νίκη. Επιπλέον στάθηκε και στους δύο σούπερσταρ των Γάλλων, χαρακτηρίζοντας τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ διάδοχους των Μέσι και Ρονάλντο.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό και για τις δύο ομάδες» δήλωσε αρχικά ο 59χρονος τεχνικός και συνέχισε πως: «Βρεθήκαμε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με Παρί και Λίβερπουλ. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης μπορεί να είναι καθοριστικό τόσο για το μέλλον της ομάδας μας όσο και για εκείνη της Παρί. Χρειαζόμαστε μια εξαιρετική απόδοση για να πάρουμε το παιχνίδι, επειδή δεν διαθέτουμε τόση ποιότητα όσο εκείνοι στο ρόστερ μας».

«Η Παρί δεν έχει μεγάλη εμπειρία από στο Champions League, αλλά φέτος είναι πιο δυνατοί από πέρσι. Έχουν πλέον μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό τους και ξέρουν πως μπορούν να κατακτήσουν το τρόπαιο. Νομίζω πως οι Εμπαπέ και Νεϊμάρ μπορούν να είναι οι διάδοχοι των Μέσι και Ρονάλντο. Θεωρώ πως αν ο Εμπαπέ δεν πάρει φέτος την χρυσή μπάλα, θα την κατακτήσει σίγουρα τα επόμενα χρόνια» προσέθεσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x