Γερμανία

Αντσελότι: «Ο Νόιερ θα γυρίσει τον Γενάρη»

Χωρίς τον Νόιερ, που επιστρέφει τον Γενάρη και κατά πάσα πιθανότητα με τον Ριμπερί βασικό, αναμένεται να παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχου στον αποψινό εντός έδρας αγώνα με την Βόλφσμπουργκ (21:30).

Με το γνωστό πρόβλημα που ακούει στο όνομα του Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει από τον τραυματισμό του τον Γενάρη και τον Φρανκ Ριμπερί κατά πάσα πιθανότητα στο βασικό σχήμα, αναμένεται να παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Βόλφσμπουργκ, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων και ο προπονητής των Βαυαρών, Κάρλο Αντσελότι.

Αναφορικά με τον αποψινό αγώνα απέναντι στους «λύκους», αλλά και τον προσεχή αγώνα με την Παρί Σεντ Ζερμέν, ο Ιταλός κόουτς δήλωσε:

«Είμαστε σε καλή στιγμή. Θέλουμε να κερδίσουμε απέναντι στην Βόλφσμπουργκ και να συνεχίσουμε. Μετά από αυτόν τον αγώνα έχουμε πέντε μέρες να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Παρί. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα της Παρασκευής.», ενώ σχετικά με το αν αγωνιστεί απόψε ο Φρανκ Ριμπερί βασικός, ο τεχνικός των πρωταθλητών Γερμανίας, συμπλήρωσε: «Όσοι δεν παίξανε στον αγώνα με την Σάλκε, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστούν με την Βόλφσμπουργκ».

Τέλος όσον αφορά το διάστημα απουσίας του Νόιερ, ο Αντσελότι ανέφερε πως «Η επέμβαση του Νόιερ πήγε καλά. Θα επιστρέψει τον Γενάρη».


Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x