Αποκαλύψεις από τον Αντώνη Αντωνιάδη σχετικά με την ομάδα που στηρίζει την κίνηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλο. Ο παλαίμαχος άσος του «Τριφυλλιού» κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση με τον Mr.Chipita τόνισε πως υπάρχουν ακόμη τέσσερις συμπαίκτες που στηρίζουν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Κύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Να πάρει ανάσα η ομάδα και μετά να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. θα σκεφτούν τα όσα συζητήθηκαν οι τέσσερις επιχειρηματίες γιατί υπάρχουν και συμπαίκτες. Έναν γνωρίζω, είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης, πολύ δυνατός μάνατζερ επιχειρήσεων από την Κύπρο. Τους άλλους δεν τους γνωρίζω.

Στην άλλη συγκέντρωση θα είμαστε έτοιμοι για περισσότερες ανακοινώσεις. Δεν το έχουμε φιξάρει ακόμη, αλλά νομίζω πως σε μια εβδομάδα δέκα μέρες θα πραγματοποιηθεί. Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, θεωρώ ότι ο κόσμος θα καταλάβει κάποια πράγματα και θα βοηθήσει γιατί θα είναι στον βασικό άξονα. Είναι πλάνο για να μην βρεθεί ο Παναθηναϊκός στα βράχια, στη συνέχεια μπορεί να γίνει και μόνιμη αυτή η κατάσταση».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ