Ο τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε πως έψαχνε κίνητρο μετά τον άδοξο αποκλεισμό από την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πώς η ομάδα του διαθέτει «μέταλλο» και για αυτό περιμένει να σταθούν αξιοπρεπώς στα δύο τελευταία ματς.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί είχαμε να διαχειριστούμε πολλά προβλήματα. Το κυριότερο ήταν η ψυχολογική πίεση από τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ. Θέλαμε να δώσουμε ένα κίνητρο στα παιδιά και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η ΑΕΛ, όμως, έδειξε ότι είναι μια ομάδα με "μέταλλο". Όλα τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα έπαιξαν πολύ καλά, δεν απειλήθηκαν, εκτός από τα τελευταία λεπτά και έχασαν ευκαιρίες για γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νοοτροπία που "χτίζουν".

Υπάρχουν δύο παιχνίδια ακόμα και θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Τη νέα σεζόν πιστεύω ότι η ΑΕΛ θα είναι μια άλλη ομάδα.Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, το είπα και στην αρχή. Παρόλα αυτά, τα καταφέραμε πιστεύω στον τομέα της ψυχολογικής ανάτασης και τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ