Ο τεχνικός των Φθιωτών τόνισε πως η Λαμία έχασε ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα για να σκοράρει και χαρακτήρισε άδικο τον νέο κανονισμό για το ποδόσφαιρο και τις ομάδες. Θεωρεί πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα τους δίνει δύναμη για τη συνέχεια και αναφέρθηκε στη σοβαρότητα του τραυματισμού του Σασί.

Αναλυτικά: «Είναι ένα αποτέλεσμα που, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, είναι άσχημο για μας, διότι δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα μου ήταν καλύτερη, έλεγχε το ρυθμό και είχε ευκαιρίες, έφτασε στο γκολ με αξιώσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Βάλαμε ένα ωραίο γκολ σε μια στιγμή που είχαμε κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο.

Πετύχαμε ένα ακόμη πολύ όμορφο γκολ, όμως ο κανονισμός που έχει μπει στο ποδόσφαιρο θεωρώ πως είναι άδικος για την ομορφιά του ποδοσφαίρου, για το πότε πρέπει να δίνεται ένα σφύριγμα κατά μιας ομάδας. Θεωρώ πως έπαιξε σημαντικό ρόλο που η ομάδα μου δεν κέρδισε το παιχνίδι. Παράπονα από τους παίκτες δεν έχω, σε ένα ματς το οποίο είχαμε χαρακτηρίσει "τελικό"».

Και συνέχισε: «Οι παίκτες μου προσπάθησαν σύμφωνα με το σχέδιο που είχαμε οργανώσει. Έπρεπε να νικήσουμε και δεν νικήσαμε για άλλους λόγους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι, μέσα από το αποτέλεσμα αυτό να πάρουμε δύναμη, γιατί είναι η αρχή του πρωταθλήματος, γιατί η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και το δείχνει σε κάθε ματς».

Για την επόμενη ημέρα ανέφερε πως: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για το στόχο μας. Η ομάδα μου ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ο αντίπαλος δημιούργησε μια στο 92’.

Όσον αφορά τον Σασί, είναι λυπηρό που του ακυρώθηκε ένα πανέμορφο γκολ και δεύτερον έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρό. Θα περιμένουμε να δούμε το μέγεθος του τραυματισμού του. έπαιξαν σημαντικό ρόλο τα σφυρίγματα, το VAR και στο τέλος υπάρχει μια επίμαχη φάση που έπρεπε ο διαιτητής να το κοιτάξει. Ήταν ή όχι, θα έπρεπε να το δει».

TAGS: Λαμία