Κύπελλο Ελλάδας

Αντωνίου: «Οι παίκτες μου τίμησαν τη φανέλα της ΑΕΛ και με το παραπάνω»

Στην έλλειψη τύχης απέδωσε τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο τελευταίο λεπτό ο Σωτήρης Αντωνίου, τονίζοντας πως η φετινή πορεία της ΑΕΛ στο Κύπελλο αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον.

«Σκασμένος» ήταν στη συνέντευξη Τύπου ο Σωτήρης Αντωνίου. Ο τεχνικός της Λάρισας υποστήριξε πως η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στους παίκτες του για η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν ένα απόλυτο τακτικά ματς και αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και πως έπρεπε να είμαστε στον τελικό. Δείξαμε πόσο βαριά φανέλα έχουμε. Είχαμε ευκαιρίες, απέναντι σε μία ομάδα που κλείσαμε καλά. Θεωρώ πως είναι το μοναδικό ματς που η ΑΕΚ δεν έβγαλε τελική από την περιοχή. Είχαμε τις ευκαιρίες με Κριζμάν και Ντέλετις για το γκολ που θα άλλαζε τελείως τα πράγματα. Υπήρξε μεγάλη πίεση στο τέλος αλλά από στατικές φάσεις. Μας αφήνει πικρία ο αποκλεισμός της ομάδας στο 90+4’ αλλά οι παίκτες μου τίμησαν και με το παραπάνω τη φανέλα και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία στο κύπελλο. Η ροή του ματς ήταν τέτοια που μας επέτρεπε να ελέγχουμε τον ρυθμό. Αντέξαμε στην πίεση και στις στατικές φάσεις. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας κι έγινε αυτό που έγινε στο τέλος. Η φετινή πορεία είναι η αρχή… και εκεί πρέπει να σταθούμε».

Για το αν αποτελεί παρακαταθήκη η σημερινή εμφάνιση: «Η ΑΕΛ έχει νέα παιδιά, με πολύ μέλλον και είναι μία ομάδα η οποία με την πάροδο του χρόνου θα ξαναγίνει μεγάλη. Παραμένει μεγάλη αλλά μιλάω για τους τίτλους και τις συμμετοχές σε τελικούς».

Για το αν έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο στην κόντρα: «Ο αγώνας Κυπέλλου σε σχέση με το πρωτάθλημα είναι διαφορετική υπόθεση. Η ΑΕΛ είχε το υπέρ της σκορ από το πρώτο ματς. Επιλέξαμε αυτή την τακτική κι αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι θα μιλάγαμε τώρα για πρόκριση στον τελικό»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x