Champions League

ΑΕΚ και Ζούλιο Σέζαρ για την ιστορική νίκη επί της Μίλαν

Σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια η Ένωση επικράτησε των «ροσονέρι» σε μία βραδιά, την οποία επανέφερε στη μνήμη των φίλων της, η ΠΑΕ ΑΕΚ με τη βοήθεια του σκόρερ της αναμέτρησης.

Μία από τις πλέον «χρυσές» σελίδες στην ιστορία της θυμήθηκε η ΑΕΚ, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο youtube, ένα βίντεο από την ιστορική της νίκη (1-0) επί της Μίλαν, η οποία έλαβε χώρα ακριβώς 13 χρόνια πριν.

Βασικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και κατ’ επέκταση του βίντεο είναι ο μοναδικός σκόρερ του παιχνιδιού, Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα στην αγαπημένη του «ΑΕΚΑΡΑ» -όπως ο ίδιος την αποκάλεσε για ακόμα μία φορά-.

«Γεια σε όλους, είμαι ο Ζούλιο Σέζαρ. Συμπληρώνονται 13 χρόνια από ένα πολύ σημαντικό γκολ που έβαλα εναντίον της Μίλαν. Αυτά είναι τα παπούτσια που είχα στο παιχνίδι. Ήταν ένα βράδυ πολύ ξεχωριστό για εμένα, γιατί κερδίσαμε και μετά από 13 χρόνια θυμάμαι πόσο ευτυχής ήμουν. Αυτή η ημερομηνία έχει μείνει στη μνήμη μου γιατί ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για εμένα. Οπότε, εδώ τα έχω, φυλαγμένα για πάντα στη ζωή μου. Να σας έχει ο Θεός καλά και από μένα μία αγκαλιά. Φόρτσα ΑΕΚΑΡΑ!», τόνισε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος Ζούλιο των οπαδών της ΑΕΚ.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x