Γενικά

ΑΕΚ παντού, ακόμα και στη Βραζιλία!

Την μεγάλη αγάπη του για την ΑΕΚ έδειξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της, Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος έφτιαξε ομάδα με το σήμα και το όνομα της «Ένωσης» στη Βραζιλία!

Ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ, Ζούλιο Σέζαρ, φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τα όμορφα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα και επέλεξε να κάνει κάτι για να συνδεθεί εκ νέου με την «Ένωση».

Αποφάσισε να δημιουργήσει στην πόλη του Ρίο μια ομάδα που απευθύνεται σε μικρές ηλικίες, με τα χρώματα του καινούριου συλλόγου να παραπέμπουν σε εκείνα της ΑΕΚ. Η νεοσύστατη ομάδα θα φορά κιτρινόμαυρα και για σήμα θα έχει τον δικέφαλο αετό. Το όνομα που της έδωσε είναι «ΑΕΚ Ρίο».

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα μάθει τα μυστικά της μπάλας στα μικρά παιδιά, αφού φέρεται να έχει αναλάβει τη θέση του προπονητή. Με αυτόν τον τρόπο θα μείνει κοντά στο άθλημα που τόσο αγαπά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο παίκτης που φορούσε το νούμερο 99 στην «Ένωση», δεν είναι το μοναδικό πρώην στέλεχος της ΑΕΚ που έχει φτιάξει ακαδημία με τα χρώματα της ομάδας στο εξωτερικό. Άλλος ένας παλιός ποδοσφαιριστής που έχει προχωρήσει στο ίδιο εγχείρημα είναι ο Εμανουέλ Ρουίζ, ο οποίος δημιούργησε ακαδημίες του «δικέφαλου αετού» στην Αργεντινή.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x