Stoiximan Super League

«ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον Κυριάκου»

Δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας αναφέρει πως ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 22χρονο μέσο του Απόλλωνα Λεμεσού.

Ενδιαφέρον από τρεις ελληνικές ομάδες για τον Χαράλαμπο Κυριάκου αποκαλύπτει κυπριακή ιστοσελίδα. Όπως αναφέρει το «kerkida.net», ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον 22χρονο μέσο του Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ τον παρακολουθούν και δύο ακόμη ιταλικές ομάδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κυπριακού Μέσου, οι τρεις ελληνικές ομάδες έχουν παρακολουθήσει τον Κυριάκου, ωστόσο στα γραφεία του Απόλλωνα δεν έχει φτάσει καμία πρόταση. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως οι πιθανότητες μετακίνησης του ποδοσφαιριστή εκτός Κύπρου είναι μεγάλες, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογός του.

Ο 22χρονος αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος, ενώ μπορεί να παίξει και ως στόπερ. Τη φετινή σεζόν κατέγραψε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με ένα γκολ, ενώ έπαιξε και σε δύο αγώνες για τα προκριματικά του Europa League. Ο Χαράλαμπος Κυριάκου είναι, επίσης, διεθνής με την ομάδα της Κύπρου έχοντας αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια, ενώ είχε χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή και στο ματς κόντρα στην Ελλάδα στις 10 Ιουλίου του 2016 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x