Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με εξαιρετικούς ρυθμούς. Μαζί της όμως συνεχίζονται κι οι ιστορίες… ΑΕΚτζήδικης τρέλας.

Μετά λοιπόν τα e-mail φιλάθλων από Αυστραλία και Καναδά -οι οποίοι δεν θεώρησαν αρκετή την αγορά εισιτηρίων για να ενισχύσουν την ομάδα, αλλά ήθελαν να συνδράμουν και με χρήματα την κατασκευή του γηπέδου- καταγράφηκε μια ακόμα ενδεικτική περίπτωση κιτρινόμαυρης… παράνοιας.

Αυτή που αποκάλυψε το «aek-live» και θέλει έναν οπαδό της ΑΕΚ από τη Ρουμανία ν’ αγόρασε δυο διαρκείας. Ένα για τον ίδιο κι ένα για τον γιο του. Με μια μικρή λεπτομέρεια: Ότι εκείνος δεν έχει γεννηθεί ακόμα!

Μπορεί λοιπόν να περιμένει τον Σεπτέμβρη τον… πελαργό, αλλά τη θέση του μικρού στο ΟΑΚΑ ο φίλος της «Ένωσης» από το Βουκουρέστι δεν μπορούσε να περιμένει ως τότε για να την κλείσει.

Έτσι, αφού ξεπέρασε -με τη συνεργασία του τμήματος εισιτηρίων διαρκείας- την τεχνική δυσκολία του ότι χρειάζεται… ημερομηνία γέννησης (καταχωρήθηκε στα junior) τον έκανε εκείνον που θα δικαιούται περισσότερο από κάθε άλλον να δηλώνει «ΑΕΚτζής απ’ την κοιλιά της μάνας του»!

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

TAGS: A.E.K.