Stoiximan Super League

ΑΕΛ: «Δείξτε την αγάπη σας στην ομάδα με τους ενδεδειγμένους τρόπους»

Για τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθούν τα μέτρα ασφαλείας για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό ενημερώνει η ΠΑΕ ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της.

Η ενημέρωση των «βυσσινί»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πλήρως εναρμονιζόμενη με το υφιστάμενο και άκρως αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο ανακοινώνει ότι κατά τη διεξαγωγή των εντός αγώνων της στο AEL FC ARENA θα ισχύουν τα εξής:

- Δεν θα επιτρέπεται μεταφορά και είσοδος στο γήπεδο πανό με μηνύματα πολιτικού, ρατσιστικού, υβριστικού και προσωπικού περιεχομένου. Ο έλεγχος θα είναι αυστηρός, τα πανό με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά θα παρακρατούνται. Επιτρέπονται πανό τα οποία αναφέρονται ΜΟΝΟ σε ονόματα συνδέσμων και τοπωνυμίων.

- Η διαδικασία εισόδου στο γήπεδο θα έχει δύο φάσεις, με προέλεγχο στον περιβάλλοντα χώρο και εν συνεχεία κατά την είσοδο από τα τουρνικέ, όπου θα διεξάγεται και σωματικός έλεγχος, αλλά και έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης και άρνησης ελέγχου δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

- Τυχόν παραβατικές συμπεριφορές που στο παρελθόν έχουν κοστίσει υπέρογκα ποσά στην ομάδα μας σε πρόστιμα και έχουν πλήξει ανεπανόρθωτα το κύρος της, οι οποίες καταγράφονται από το κλειστό σύστημα ασφαλείας του γηπέδου, θα αντιμετωπίζονται πάραυτα από τις αρμόδιες αρχές και θα κινούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

-Επισημαίνεται για πολλοστή φορά ότι σημαίνουσα παραβατική συμπεριφορά είναι η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο ακόμη και για πανηγυρισμούς.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι θεωρεί τον ποδοσφαιρικό αγώνα γιορτή και εξέχουσα κοινωνική εκδήλωση.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο οφείλει να ενημερώσει με υπευθυνότητα τους οπαδούς της ότι:

- Την τελευταία τριετία η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει πληρώσει σε πρόστιμα λόγω παραβατικής συμπεριφοράς οπαδών της το δυσθεώρητο ποσό των 420.000€ (140.000€ την περίοδο 2015-16, 120.000€ την περίοδο 2016-17 και 160.000 την περασμένη περίοδο).

- Εκτιμούμε ότι η τιμωρητέες αυτές παραβατικές συμπεριφορές θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί και τα τεράστια ποσά που καταβλήθηκαν σε πρόστιμα να είχαν επενδυθεί στον εμπλουτισμό του ρόστερ και στην επενδυτική λειτουργία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την εκπεφρασμένη και αποδεδειγμένη βούληση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια ότι το AEL FC ARENA θα αποτελεί πάντοτε το σπίτι της ΑΕΛ, ανεξαρτήτως κόστους (1.250.000€ την τελευταία τριετία και 385.000€ φέτος μόνο για το ενοίκιο του γηπέδου, χωρίς παρελκόμενες δαπάνες για τη διεξαγωγή των αγώνων), θα πρέπει να μας καταστήσουν όλους πιο υπεύθυνους.

Η αγάπη προς την ομάδα και η θερμή συμπαράσταση μπορούν να αποδειχθούν με άλλους πιο ενδεδειγμένους τρόπους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x