Stoiximan Super League

ΑΕΛ: «Δεν κάνουμε καταγγελία για Λιβάγια»

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν θα καταγγείλει τη συμπεριφορά του Λιβάγια στο ματς με τον Παναιτωλικό, παρά το γεγονός ότι σε δύο αγωνιστικές αντιμετωπίζει την ΑΕΚ εξέδωσε η ΑΕΛ.

Την απόφασή της να μην προχωρήσει σε καταγγελία για τη συμπεριφορά του Μάρκο Λιβάγια στο ματς με τον Παναιτωλικό, παρά το γεγονός ότι σε δύο αγωνιστικές αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει κατηγορηματικά ότι παρά το γεγονός ότι αγωνιζόμεθα με την ΠΑΕ ΑΕΚ μετά από 2 αγωνιστικές, αποφασίσαμε να μην κάνουμε καταγγελία στον Αθλητικό Δικαστή για την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστού Λιβάγια της ΑΕΚ, να γρονθοκοπήσει ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναιτωλικός, χωρίς ο διαιτητής Τζήλος και οι βοηθοί του να το αντιληφθούν και να το αναφέρουν στο φύλλο αγώνος.

Η παράνομη συμπεριφορά του Λιβάγια είναι βέβαιο ότι θα ετιμωρείτο με τουλάχιστον 3 αγωνιστικές.

Όπως είναι γνωστό με την συμπεριφορά του Λιβάγια δεν μπορεί να ασχοληθεί ο Αθλητικός Εισαγγελέας αυτεπαγγέλτως, αφού ο διαιτητής Τζήλος δεν το ανέφερε στο φύλλο αγώνος και για να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής απαιτείται καταγγελία, η οποία έπρεπε να γίνει μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x