Stoiximan Super League

ΑΕΛ κατά ιστοσελίδων: «Προσπαθούν να προκαλέσουν κακό στην ομάδα»

Δριμεία επίθεση εις βάρος ιστοσελίδων με αφορμή τα όσα ανέφεραν μετά τη φιλική ήττα από τον ΠΑΣ με 1-0, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την απόλυτη δυσαρέσκεια της προς τους διαχειριστές και ιδιοκτήτες συγκεκριμένων ιστοσελίδων εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι Θεσσαλοί σε αυτή τονίζουν πως προσπαθούν να προκαλέσουν διαχρονικά κακό στην ομάδα, ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να τους επιτραπεί η είσοδος στις επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την απόλυτη δυσαρέσκεια της για τους άγνωστους διαχειριστές και ιδιοκτήτες τωνsites Arenalarissa, Sportlarissa και Aelole (ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιεί τον τίτλο ΑΕΛ), οι οποίοι διαχρονικά προσπαθούν να προκαλέσουν κακό με οποιονδήποτε τρόπο στην ΑΕΛ και την εξέλιξη της.

Και τα τρία αυτά sites, ενορχηστρωμένα, γνωρίζουμε από πού και ποιος πιθανόν τους χαρτζιλικώνει, προσπάθησαν αυτά τα οποία είδαν όλοι οι γνώστες του ποδοσφαίρου (προπονητές άλλων ομάδων που κάνουν προετοιμασία στο Καρπενήσι, ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων και πραγματικοί δημοσιογράφοι) να τα παρουσιάσουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο με σκοπό για άλλη μια φορά να εκθέσουν τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας, οι οποίοι καθημερινά χύνουν τόνους ιδρώτα για να παρουσιαστεί η ΑΕΛ όπως πρέπει στις 25 Αυγούστου.

Όλοι αυτοί οι άγνωστοι τύποι, που δεν σημαδεύουν με την μπάλα ούτε λεωφορείο στα δέκα μέτρα, δεν είδαν κανένα θετικό στοιχείο στην ομάδα μας, δεν είδαν κανέναν αξιόλογο παίκτη από τους νέους που αποκτήσαμε, δεν είδαν την κατοχή 70-30 υπέρ της ομάδας μας, δεν είδαν το γεγονός ότι οι τερματοφύλακες μας δεν ακούμπησαν την μπάλα επί 90 λεπτά, δεν είδαν το κανονικό γκολ του Γκόικοβιτς που ακυρώθηκε, δεν είδαν τους 8 Λαρισαίους παίκτες , οι οποίοι μετά από δεκαετίες αγωνίστηκαν στην πρώτη ομάδα, δεν είδαν ότι στην ενδεκάδα της ΑΕΛ στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο ήταν ο 17χρονος Σουλούκος, ο 17χρονος Πινακάς, ο 17χρονος Φουρκιώτης και ο 19χρονος Μπάμης και το κυριότερο δεν είδαν που η μπάλα δεν σηκώθηκε επί 90 λεπτά ούτε 2 πόντους από το χορτάρι.

Δυστυχώς όλους αυτούς «τους άσχετους ποδοσφαιρικά περίεργους» - καλό θα ήταν να βάλουν καμία ολόσωμη φωτογραφία τους στα sites τους -, τους εξέθεσαν οι δημοσιογράφοι της εγκυρότερης εφημερίδας στην Περιφέρεια «Ελευθερία», αλλά και ο έγκριτος δημοσιογράφος της ΕΡΤ και της ΕΡΑΣπορ κ. Βαγγέλης Μητρούσιας, οι οποίοι στα ρεπορτάζ τους έδωσαν ανάγλυφη την πραγματικότητα και τους κατέβασαν στο πραγματικό τους επίπεδο.

Η διοίκηση της ΑΕΛ έχει δεσμευθεί ότι σε κανέναν από τους εκπροσώπους αυτών των sites δεν θα επιτραπεί η είσοδος στα δημοσιογραφικά και στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA με την έναρξη της νέας σεζόν, αρχής γενομένης με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 12/8/2018 (εκτός εάν είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x