Κύπελλο Ελλάδας

ΑΕΛ να ‘σαι!

Με πίστη, αλλά και οδηγό το εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος, η ΑΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στοχεύοντας στην υπέρβαση. Το πλάνο του Ντόστανιτς.

Η ΑΕΛ έχει ημι-τελικό!

Με αποφασιστικότητα, πίστη, αλλά και οδηγό την καλή παρουσία στο 0-0 του πρωταθλήματος, οι «βυσσινί» υποδέχονται (19:30, Cosmotesports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) την ΑΕΚ για τους «4» του Κυπέλλου. Με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει ζωντανούς για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Όπου ουσιαστικά βρίσκεται ήδη ο ΠΑΟΚ μετά το 3-1 της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη.

Δηλαδή, η ομάδα της Λάρισας αναζητά μια υπέρβαση. Εξάλλου, για να φτάσει μέχρι εδώ μόνο εύκολο έργο δεν είχε, αφού άφησε εκτός της Ξάνθη στους «16» και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «8».

Σε σχέση με την αναμέτρηση του πρωταθλήματος, υπάρχει μια σημαντική διαφορά, διότι στον πάγκο της ομάδας δεν βρίσκεται ο Ηλίας Φυντάνης, αλλά ο Ράτκο Ντόστανιτς.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι: Ο Μπόζοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Γουάλας αριστερά, ο Ρέντζας δεξιά, Γκόλιας-Ζίζιτς. Φατιόν και Μιλοσάβλιεβιτς θα είναι στον άξονα. Ο Αγκάνοβιτς θα έχει ελεύθερο ρόλο. Ο Κριζμάν αριστερά, ο Μασούρας δεξιά και στην κορυφή ο Ναζλίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x