Euro 2016

Αφελάι: «Πάμε για την τρίτη θέση»

Μετά την ισοπαλία της Ολλανδίας απέναντι στην Τουρκία, ο Ιμπραΐμ Αφελάι κατεβάζει τον πήχη για τους «οράνιε» στα προκριματικά του Euro 2016.

Ο βαθμός που «έσωσε» η Ολλανδία στις καθυστερήσεις απέναντι στην Τουρκία δεν είναι αρκετός… Ισλανδία και Τσεχία έχουν ξεφύγει πέντε και έξι βαθμούς αντίστοιχα στον πρώτο προκριματικό όμιλο και ο Ιμπραΐμ Αφελάι θέτει σαν στόχο πλέον την τρίτη θέση για τους «οράνιε».

«Πάλι καλά που πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος, γιατί αλλιώς θα φεύγαμε με εντελώς άδεια χέρια. Τώρα έχουμε μπροστά μας το φιλικό με την Ισπανία, ένα ματς που πάντα είναι φανταστικό να παίζει κανείς. Αν έπρεπε να διαλέξω, πάντως, θα προτιμούσα να νικούσαμε την Τουρκία», ανέφερε ο άσος του Ολυμπιακού.

«Η τρίτη θέση είναι ακόμη στα χέρια μας, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Οι πρώτες δύο θέσεις είναι αρκετά μακριά, αν και έχουμε στην έδρα μας την Τσεχία και την Ισλανδία», πρόσθεσε.

Ο Γκους Χίντινκ, που αμφισβητείται έντονα, εμπιστεύεται τον Αφελάι, αλλά εκείνος γνωρίζει πως πρέπει να τον δικαιώνει διαρκώς. «Έχω παίξει πολλά παιχνίδια με διαφορετικούς προπονητές, Αν πάντως δεν αποδίδεις στο γήπεδο, δεν θα αγωνίζεσαι», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x