Europa League

Αφιέρωμα Αυστριακών στην ΑΕΚ: «Η ομάδα που έχασε τη θέση της ξανά ψηλά»

Αυστριακή ιστοσελίδα φιλοξενεί αφιέρωμα στην ΑΕΚ κάνοντας αναφορά στην ιστορία της, τον υποβιβασμό και την επιστροφή της, αλλά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Εν όψει της αναμέτρησης της Αούστρια Βιέννης με την ΑΕΚ την Πέμπτη για το Europa League, η ιστοσελίδα Weltfussball φιλοξενεί αφιέρωμα στην «Ένωση».

Ο τίτλος του είναι «Η ομάδα που έχασε τη θέση της, ξανά ψηλά». Στο αφιέρωμα γίνεται αναφορά στις ρίζες της ομάδας, τους τίτλους που έχει κατακτήσει κάνοντας ειδική μνεία στο Κύπελλο του 1983 με προπονητή τον Αυστριακό Χέλμουτ Σενέκοβιτς.

«Στη νέα χιλιετία, ωστόσο, ο σύλλογος συγκέντρωσε πολλά χρέη, αυτό οδήγησε στον υποβιβασμό της το 2013 και την πτώχευση που την έφερε να κάνει επανεκκίνηση από την τρίτη κατηγορία. Από τότε ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου. Ο τίγρης είναι ένας σκληρός επιχειρηματίας και πριν λίγες μέρες είχε ένα έντονο επεισόδιο με τον πρόεδρο της Λάρισας», προσθέτει το δημοσίευμα.

Παράλληλα γίνεται λόγος για τα επεισόδια στο ντέρμπι, την κατασκευή της ‘Αγια-Σοφιάς’ και την παρουσία στο ρόστερ του Άρνορ Τρίστασον, ο οποίος είναι δανεικός από τη Ραπίντ Βιέννης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x