Champions League

Αφιέρωμα της UEFA στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

Εντυπωσιακό βίντεο για την πρόσφατη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα ετοίμασε η UEFA και γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Καραϊσκάκη.

H UEFA για το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα.

Αφιέρωμα για την πρόσφατη «μάχη» των «ερυθρόλευκων» με τους «μπλαουγκράνα» στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική του Champions League έκανε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου, με ιδιαίτερη αναφορά στην επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο φαληρικό γήπεδο.

Παράλληλα, φιλοξενούνται δηλώσεις του Αλμπέρτο Μποτία που έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων.

«Το να είναι αρχηγός του Ολυμπιακού σημαίνει τόσα πολλά για εμένα. Όταν έρχεσαι εδώ το πρώτο πράγμα που σου μαθαίνουν είναι να κερδίζεις, να κερδίζεις και να κερδίζεις ξανά. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Να κατακτήσεις το υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα και την Ευρώπη και το ξέρουμε όσοι ερχόμαστε στον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο Ισπανός μπακ, αλλά και:

«Ήμουν στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα επτά χρόνια και είχαν την τύχη την τελευταία μου χρονιά εκεί να βρεθώ στην πρώτη ομάδα, να μπορέσω να παίξω για πρώτη φορά με τους παίκτες να ζήσω την εμπειρία του τελικού του Champions League στη Ρώμη. Ήμουν πιο νέος τότε και είχα ενθουσιαστεί. Αυτή η εμπειρία με βοήθησε να εξελιχθώ. Όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως άνθρωπος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x