Stoiximan Super League

Αφήνει ντέρμπι και… τύχη ο ΠΑΟΚ

Στην άκρη καλείται να αφήσει ο ΠΑΟΚ το χθεσινό ντέρμπι και την ήττα με τον τρόπο που αυτή ήρθε από τον Ολυμπιακό. Το μυαλό στο Κύπελλο και μετά Αστέρα Τρίπολης στρέφουν οι Θεσσαλονικείς.

Πικραμένοι για την ήττα από τον Ολυμπιακό και τον τρόπο που αυτή ήρθε χθες το βράδυ στο Καραϊσκάκη ήταν όλοι στον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς υποστήριζαν ότι ήταν καλύτεροι από τους Πειραιώτες και στάθηκαν στο γεγονός πως το γκολ μπήκε καθαρά από θέμα τύχης, όμως από χθες το βράδυ κιόλας επικρατεί η άποψη ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και πρέπει να πιστέψουν στους εαυτούς τους.

«Η εικόνα μας ήταν καλή, δεν αξίζαμε να χάσουμε και το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Το ίδιο, άλλωστε, έγραψε μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Σαββίδης στο Instagram, ότι δηλαδή «χάθηκε μία μάχη, όχι ο πόλεμος» και θα πρέπει άμεσα να συγκεντρωθούν στις επόμενες υποχρεώσεις τους. Την Τετάρτη (25/10, στις 19:30) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριάς) για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ την επόμενη Δευτέρα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα, επικρατεί αισιοδοξία στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο πως θα σημειωθεί εκ νέου ανατροπή στον βαθμολογικό πίνακα, αφού ο Ολυμπιακός έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ παίζει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x