Stoiximan Super League

Αφήνει «διπλό» και… Γρατσάνη, στρέφεται σε Μπάγερν η ΑΕΚ

Χαμόγελα για τη νίκη στη Ριζούπολη, οργή για Γρατσάνη και στροφή στο ιστορικό ματς με την Μπάγερν για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε, πέρασε με 2-0 από τη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και άφησε πίσω της την «παγωμάρα» που μοιραία έφερε η απόφαση για την αφαίρεση τριών βαθμών. Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να μην έπιασαν υψηλή απόδοση, ωστόσο έκαναν το καθήκον τους και ελπίζουν απόψε σε απώλειες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για να έχουν καλύτερη επαφή με την κορυφή.

Πέρα από την ικανοποίηση για το «διπλό», πάντως, στην ΑΕΚ υπάρχει και έντονη δυσαρέσκεια για τον Βαγγέλη Γρατσάνη. Ο Τρικαλινός ρέφερι εξόργισε τους «κιτρινόμαυρους» με τις αποφάσεις τους, σταμάτησε δύο φορές απειλητικές επιθέσεις τους σφυρίζοντας ενώ έπρεπε να αφήσει πλεονέκτημα, ενώ δεν έβγαλε ούτε κίτρινη στο εκτός φάσης χτύπημα του Γκονζάλες στον Μάνταλο στο φινάλε. Στην «Ένωση» έχουν προηγούμενα με τον εν λόγω ρέφερι, που το 2014 είχε διευθύνει την πρεμιέρα τους στη Football League κόντρα στον Παναιγιάλειο αφήνοντας ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και αποβάλλοντας τον Αραβίδη στο φινάλε.

Πάντως από σήμερα όλη η προσοχή της ΑΕΚ στρέφεται στο μεγάλο ματς της Τρίτης με την Μπάγερν για το Champions League στο ΟΑΚΑ (19:55). Μπορεί οι ελπίδες ακόμη και για την τρίτη θέση να είναι λίγες μετά τις ήττες από Άγιαξ και Μπενφίκα, ωστόσο ένα παιχνίδι με το μεγαθήριο από τη Βαυαρία συνιστά για όλους πρόκληση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Μπακάκη, Γαλανόπουλο (που δεν αγωνίστηκαν χθες) και Κλωναρίδη. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Λιβάγια, ο τραυματίας (αλλά και τιμωρημένος) Λόπες και ο Αλμπάνης που είναι ανέτοιμος αλλά και όχι δηλωμένος στη λίστα της UEFA. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Οικονόμου. Η «Ένωση» θα προπονηθεί σήμερα στα Σπάτα και αύριο στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x