Europa League

Άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» Σαχτάρ, Αιντραχτ

Έστω και αν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 11’, η Σαχτάρ κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 την Αιντραχτ στο «Μέταλιστ» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «32» του Europa League και έμεινε «ζωντανή».

Σαχτάρ και Αιντραχτ ήρθαν ισόπαλες 2-2 στην Ουκρανία στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «32» του Europa League και άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» για τη ρεβάνς στη Γερμανία, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές, όμως οι Ουκρανοί βρήκαν τις απαντήσεις.

Οι Γερμανοί ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση και στο 7΄ο Ρέμπιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Χιντερέγκερ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1. Η Σαχτάρ απάντησε άμεσα, όταν στο 10’ ο Τζούνιορ Μοράες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ν’Ντίκα και ο Μάρλος ισοφάρισε από την άσπρη βούλα.

Η αυστηρή αποβολή του Στεπανένκο στο 11’ άλλαξε τα δεδομένα στην αναμέτρηση και οι Γιόβιτς και Ρέμπιτς άρχισαν να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες μπροστά στην ουκρανική εστία, χωρίς να αλλάξει κάτι στο πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι προσπάθειες της Αιντραχτ δικαιώθηκαν στο 50’, με τον Κόστιτς να δέχεται την μπαλιά του Γιόβιτς και με πλασέ να κάνει το 1-2. Η απάντηση των Ουκρανών ήρθε στο 67’, όταν ο Τάισον συνδυάστηκε με τον Τζούνιορ Μοράες και ισοφάρισε σε 2-2. Οι Γερμανοί δε φάνηκε να αιφνιδιάζονται και άρχισαν να δημιουργούν ξανά πολλές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x