Αγγλία

Άφησε ανοικτή την πόρτα για επιστροφή στην Αγγλία ο Τζέκο

Την πιθανότητα να επιστρέψει και πάλι στην Πρέμιερ Λιγκ άφησε ανοικτή ο διεθνής άσος της Ρόμα, Έντιν Τζέκο.

Την ικανοποίηση για τη θητεία του στη Ρόμα εξέφρασε ο Έντιν Τζέκο, όμως δεν απέρριψε την πιθανότητα να επιστρέψει στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Βόσνιος επιθετικός, που πέρασε πέντε σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι, κέρδισε δύο πρωταθλήματα Αγγλίας και πέτυχε 72 γκολ, πλέον συνεχίζει την καριέρα του στη Ρόμα, χωρίς να απορρίπτει την πιθανότητα να επιστρέψει στο Νησί.

«Πέρασα τεσσεράμισι χρόνια στο Μάντσεστερ και διασκέδαζα το κάθε λεπτό. Λατρεύω την Πρέμιερ Λιγκ και την Αγγλία. Ίσως τώρα να είναι αργά για να επιστρέψω, αλλά θα δούμε. Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένος στη Ρώμη», τόνισε ο στράικερ των Ρωμαίων, σε δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση της Βοσνίας κόντρα στην Β. Ιρλανδία για το Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βόσνιος ήταν πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η Τσέλσι επιχείρησε διπλό χτύπημα με Τζέκο και Έμερσον Παλμιέρι, όμως την θέση του πήρε ο Ολιβιέ Ζιρού.

Όσον αφορά στο αποψινό ματς της Βοσνίας κόντρα στην Β. Ιρλανδία για το Nations League, ο 32χρονος φορ τόνισε: «Σίγουρα περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι όπως εκείνο στην Ιρλανδία. Πιστεύω πως θα παίξουμε λίγο καλύτερα μπροστά στους φιλάθλους μας και θα κάνουμε ακόμη μία νίκη».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x