Αγγλία

Άφησε πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι και προχωρά ο Μαχρέζ

Μπορεί το «σίριαλ» της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Σίτι να μην είχε αίσιο τέλος για τον Μαχρέζ, ωστόσο ο ίδιος δείχνει να το έχει ξεπεράσει και δηλώνει αφοσιωμένος στη Λέστερ.

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Sky Sports» παραχώρησε ο Μαχρέζ όπου μίλησε για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι στο παρελθόν, αλλά και για το παρόν του το οποίο βρίσκεται στη Λέστερ.

Για την απουσία του από τις προπονήσεις της Λέστερ μετά το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ανέφερε: «Έμεινα μακριά επειδή ήθελα λίγο χρόνο να το αντιληφθώ, ήταν δύσκολη η κατάσταση».

«Είναι πολύ καλή κίνηση για οποιονδήποτε να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, όμως ανήκει στο παρελθόν, το αφήνω πίσω μου. Τώρα έχω προχωρήσει μπροστά και δίνω τα πάντα για την Λέστερ. Πάντα θα μετανιώνουμε για κάποια πράγματα, αλλά νόμιζα ότι θα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω τότε. Ήταν δύσκολο, είχα πάντοτε επικοινωνία με το σύλλογο», τόνισε στη συνέχεια ο διεθνής Αλγερινός για το ενδιαφέρον των «σίτιζενς».

Τέλος για το αν το μέλλον είναι συνυφασμένο με τη Λέστερ υποστήριξε ότι: «Στο ποδόσφαιρο άλλοι έρχονται, άλλοι φεύγουν. Δε λέω εάν θα μείνω ή θα φύγω. Μιλάμε για το τώρα ανάμεσα σε εμένα και το σύλλογό μου. Όλα είναι καλά, ωστόσο θα δούμε το καλοκαίρι τί θα γίνει. Αυτή τη στιγμή, είμαι παίκτης της Λέστερ».

Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x