Γενικά

Άφησε την Ανόρθωση για τη Ριέκα ο Μπίσκαν

Άφησε στα «κρύα του λουτρού» την Ανόρθωση, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ριέκα ο Ιγκόρ Μπίσκαν.

Ο Κροάτης τεχνικός, πρώην διεθνής μέσος των Παναθηναϊκού, Λίβερπουλ, συμφώνησε την περασμένη Παρασκευή με την «Κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου, όμως την «κοπάνησε» από τη Μεγαλόνησο για να αναλάβει της ομάδα της πατρίδας του και περυσινή αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

«Θέλω να απολογηθώ στην οικογένεια της Ανόρθωσης, στον κόσμο, σε όλους, στη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία για να έρθω. Θέλω να απολογηθώ ιδιαίτερα στον Ανδρέα Παντελή γιατί έκανε τα πάντα για να έρθω στην ομάδα. Υπέγραψα συμβόλαιο, είμαι ειλικρινής.

Ήθελα να έρθω, όμως άλλαξα άποψη. Ζητάω συγγνώμη, καταλαβαίνω ότι μπερδεύω την κατάσταση. Νιώθω ντροπή, ζητάω συγγνώμη από όλους. Ο μόνος λόγος που δεν έρχομαι είναι η οικογένειά μου. Προτιμάει η οικογένεια μου να μείνει στην Κροατία.

Από τη μέρα που έφυγα από την Ολίμπια, μείναμε λίγους μήνες χωρίς δουλειά, είχα την πρόταση από την Ανόρθωση, επέλεξα να έρθω, όμως προέκυψε μια πρόταση από την Ριέκα, είναι στην χώρα μου και θα συνεχίσω εκεί», απολογήθηκε ο 40χρονος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x