Γερμανία

Αφοσιωμένος στην Ντόρτμουντ ο… πεινασμένος Σάντσο

Ασχολίαστα άφησε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν υποψήφιο στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο 19χρονος εξτρέμ, ο οποίος σκέφτεται μόνο τους τίτλους που μπορεί να κατακτήσει με τη νυν ομάδα του.

Δεν θέλησε να μιλήσει για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος στάθηκε μόνο στις επιτυχίες που θέλει να ζήσει με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Δεν θέλω να μιλάω για το μέλλον. Κοιτάζω απλά το κάθε επόμενο παιχνίδι. Θέλω να δώσω το 100% μου για την Ντόρτμουντ», ανέφερε αρχικά στην «Viasport» ο 19χρονος εξτρέμ.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε -ανεπιτυχώς- για την απόκτηση του νεαρού άσου, ο οποίος σε 62 εμφανίσεις με την ομάδα της Βεστφαλίας έχει σημειώσει 17 τέρματα και 29 ασίστ. Παρόλα αυτά, τα δημοσιεύματα θέλουν τους «κόκκινους διαβόλους» να επανέρχονται για την περίπτωσή του στην επόμενη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Η αγωνιστική εξέλιξη του Σάντσο τα δύο αυτά χρόνια που αποτελεί μέλος της Ντόρτμουντ είναι εμφανής. Εκείνος, όμως, θέλει να τη συνδυάσει και με «κιτρινόμαυρους» τίτλους. «Είναι τρελό. Τα πάντα εξελίχθηκαν τόσο γρήγορα. Βρίσκομαι σε σπουδαία ομάδα, η οποία με κρατάει “πεινασμένο”. Πραγματικά θέλω να τα πάω καλά με την Ντόρτμουντ. Προφανώς, επιθυμώ να κερδίσω τίτλους και θα κάνω τα πάντα για να το καταφέρω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άγγλος μεσοεπιθετικός.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x