Ελλάδα

Αγανάκτηση, αλλά καμία ανησυχία στον Ατρόμητο

Με έκπληξη έως και αγανάκτηση έμαθαν στον Ατρόμητο από τα ΜΜΕ την απόφαση για την παραπομπή στο ακροατήριο για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό από τις 4/2/2015. Καμία ανησυχία στους Περιστεριώτες.

Μόνο με τη λέξη «αγανάκτηση» μπορεί να περιγραφεί η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον Ατρόμητο από τη στιγμή που έμαθαν τα νέα για την παραπομπή του προέδρου του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού και του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου στο ακροατήριο για την περίφημη υπόθεση του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό από τις 4/2/15.

Είναι μια υπόθεση που έχει αρχίσει από σχετικές καταγγελίες του τότε τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τάκη Φύσσα (ότι ο Ατρόμητος δεν παρέταξε τους βασικούς του ποδοσφαιριστές στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης») και για τις οποίες είχαν απολογηθεί τόσο ο πρόεδρος των Περιστεριωτών όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας στον Γιώργο Ανδρεάδη.

Μάλιστα, τότε, ο ανακριτής διαφθοράς είχε αφήσει και τους δύο ελεύθερους χωρίς να τους επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος, από τους λίγους στους οποίους ο κ. Ανδρεάδης δεν είχε πάρει μια τέτοια απόφαση.

Για αυτό το λόγο, στον Ατρόμητο εκφράζουν ανεπίσημα την οργή τους για το γεγονός ότι αυτή η υπόθεση τραβάει ακόμα, γεγονός που κοστίζει και ουσιαστικά, αλλά και επικοινωνιακά σε μια χρονική συγκυρία, μάλιστα, που οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Επιπλέον, υπάρχει και έντονη ενόχληση για το γεγονός ότι έγιναν γνώστες των εξελίξεων μέσω των ΜΜΕ, καθώς ακόμα δεν τους έχει παραδοθεί το βούλευμα που να τους γνωστοποιείται ότι παραπέμπονται στο ακροατήριο.

Ωστόσο, αυτό που δεν υφίσταται στα υψηλά κλιμάκια της ομάδας είναι κάποια ανησυχία, αφού θεωρούν ότι δεν υπάρχει το οποιοδήποτε θέμα και απλά θα απαντήσουν επίσημα όταν λάβουν το βούλευμα στα χέρια τους και φυσικά ενώπιον του δικαστηρίου, όταν οριστεί δικάσιμος.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x