Κύπελλο Ελλάδας

Αγγελίνας: «Έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές, για να μπορέσουμε ακόμα και να κερδίσουμε»

Ο Μάκης Αγγελίνας τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός άργησε να προσεγγίσει το ματς με τη Λαμία, στάθηκε στις επιλογές που του κόστισαν γκολ και την προσπάθεια των παικτών στην επανάληψη.

Ο Μάκης Αγγελίνας ήταν εκείνος που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Εξηγώντας την ήττα των «πράσινων», στάθηκε στην αργοπορημένη προσέγγιση από πλευράς παικτών αλλά και τις λάθος αποφάσεις που κόστισαν ένα ή περισσότερα τέρματα.

Παράλληλα, ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Δώνη στάθηκε στην βελτιωμένη εικόνα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην επανάληψη και δεσμεύθηκε πως θα γίνει προσπάθεια να ανατραπεί το σκορ στη ρεβάνς, για να έρθει η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αγγελίνας
:

Για τις καιρικές συνθήκες
: «Σίγουρα οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για να παίξεις ποδόσφαιρο, ειδικά έτσι όπως εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε αυτόν τον καιρό. Αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί καμία δικαιολογία, εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε όλες τις καιρικές συνθήκες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Δεν είπαμε κάτι το ιδιαίτερο στα παιδιά. Προσπαθήσαμε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το παιχνίδι: «Μπορεί όντως να καθυστερήσαμε λίγο να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού, λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά κάναμε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές για να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ. Όχι μόνο για να ισοφαρίσουμε, αλλά ακόμα και για να κερδίσουμε. Άρα θεωρώ ότι αργήσαμε λίγο να προσεγγίσουμε το παιχνίδι, όπως έπρεπε. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε αυτοί που πρέπει για να έρθει η πρόκριση».

Για την επιστροφή του Μουνιέ: «Σίγουρα κάθε λεπτό συμμετοχής κάνει καλό στον Αντονί, όπως και σε άλλα παιδιά που θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ στη συνέχεια»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x