Stoiximan Super League

Αγγελίνας: «Μας ακυρώθηκε ένα γκολ ως συνήθως, είναι σημαντικό να κλείσουμε καλά τη σεζόν»

Ο Μάκης Αγγελίνας στάθηκε στα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισε… συνηθισμένο το φαινόμενο να μην μετρήσει γκολ της ομάδας του και δήλωσε ικανοποιημένος τηρουμένων των συνθηκών.

Αναλυτικά όσα είπε ο βοηθός του Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας, στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη με 2-0:

Για το ματς: «Κάναμε ένα κακό πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο ήμασταν βελτιωμένοι. Είχαμε ισορροπία στις γραμμές, στο κέντρο και γύρω από την περιοχή. Φτιάξαμε τις προϋποθέσεις για γκολ, πετύχαμε τρία αλλά το ένα μας ακυρώθηκε ως συνήθως»

Για τις αλλαγές στην 11άδα:
«Κούραση είναι λογικό να βγει από τα σερί ματς. Αλλαγές θα γίνουν, σε ποιο βαθμό δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι να μην έχουμε τραυματισμούς. Με όλες αυτές τις συνθήκες έχουμε καταφέρει να τα πάμε καλά,. Έχουμε τρεις ισοπαλίες, μια ήττα και μια νίκη, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι και να κλείσουμε καλά τη σεζόν».

Για τη συμμετοχή του Χριστογεώργου: «Όλα τα παιδιά είναι προπονημένα και δεν είναι ρίσκο να παίζουν, έχουν περάσει από πολλά στάδια γα να βρίσκονται εδώ και να παίξουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x