Περιφερειακό

Αγγελόπουλος: «Ετοιμοι για οποιαδήποτε κατηγορία»

Με δήλωσή του ο Αλέξης Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα του Πειραιά είναι έτοιμη να καταθέσει τις όποιες εγγυήσεις χρειάζονται για συμμετοχή είτε στη Football League είτε στη Football League 2.

Με δήλωσή του ο πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα του Πειραιά είναι έτοιμη να καταθέσει τις όποιες εγγυήσεις χρειάζονται για συμμετοχή είτε στη Football League είτε στη Football League 2.

Αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα του Εθνικού Πειραιά έχει ως εξής:


Είναι ξεκάθαρο ότι όπως διεξήχθησαν τα μπαράζ ανόδου (χωρίς πριν να ζητηθούν εγγυήσεις από τις ομάδες για πιθανή συμμετοχή στα πρωταθλήματα της επόμενης χρονιάς) πάρα πολλά σωματεία δεν θα μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλές κατηγορίες η’ θα αποχωρήσουν μέσα σε λίγους μήνες .

Δεν είναι κρυφό ότι η ομοσπονδία έχει εμμέσως αποδεχτεί αυτή τη πραγματικότητα αφού ακόμα και φέτος διατηρεί ομάδες στην ίδια κατηγορία (FB 2) που ούτε καν αγωνίστηκαν φέτος . Είχαμε διεξοδικές συζητήσεις και σε πολύ καλό κλίμα με το προεδρείο και τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ καθώς και με το Υπουργείο Αθλητισμού . Κατανοούμε ότι όταν αλλάζουν οι συνθήκες στο ποδόσφαιρο κάποιοι είναι κερδισμένοι και κάποιοι χαμένοι .

Αν η ΕΠΟ αποφασίσει να διορθώσει κάποια κακώς κείμενα εμείς ως Εθνικός είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε τις όποιες εγγυήσεις χρειάζονται για συμμετοχή της ομάδας στη football league η’ f.b. 2 . Αν αποφασιστεί να συνεχιστεί αυτή η ερμαφρόδιτη κατάσταση εμείς θα είμαστε παρόντες και στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ Πειραιώς αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε αυτό που αγωνιστικά και ιστορικά αξίζαμε και φέτος χωρίς να υποθηκεύσουμε το κύρος της ομάδας με περίεργες συγχωνεύσεις μιας και το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν καλύπτει τις επιδιώξεις μας .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x