Stoiximan Super League

Αγγελόπουλος: «Προσπαθούμε να αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα»

Οι παίκτες του Ηρακλή προσπαθούν να κάνουν την προετοιμασία τους στο Μιλ αφήνοντας στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ, όπως δήλωσε ο 19χρονος μεσοαμυντικός Βασίλης Αγγελόπουλος.

Αναλυτικά, ο Βασίλης Αγγελόπουλος μίλησε από την προετοιμασία του Ηρακλή στην προετοιμασία για:

- την παρουσία του στον Ηρακλή: «Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ηρακλή. Αν συνυπολογίσω ότι είμαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να βρεθώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Με βοήθησαν τα παιδιά στον εγκλιματισμό. Είναι πολύ φιλικοί. Υπάρχει καλό κλίμα».

- το χθεσινό φιλικό: «Ήταν το πρώτο φιλικό για εμάς απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα. Εμείς είμαστε στην τρίτη εβδομάδα. Κάναμε κάποια καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, κρατάμε τα θετικά, δουλεύουμε τα αρνητικά και ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια».

- τις εντυπώσεις του από την ομάδα: «Υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα. Με προϊδέασαν και τα παιδιά, αλλά το βιώνω κι εγώ. Αυτό οφείλεται και στο καλό κλίμα ανάμεσα στα παιδιά και στο τεχνικό τιμ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

- το αγωνιστικό του στυλ: «Αγωνίζομαι και ως οκτάρι και ως δεκάρι. Έχω παίξει και εξάρι. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προσαρμόζομαι στις εντολές του προπονητή και ανά πάσα στιγμή να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ σε όποια θέση».

- το αν νιώθει έτοιμος: «Απαιτείται χρόνος για να εγκλιματιστώ, να έρθω πιο κοντά στα παιδιά και να καταλάβω τη φιλοσοφία του προπονητή και αγωνιστικά. Μέσω των προπονήσεων θα ανεβάσω ρυθμό και σιγά σιγά να εμφανίσω τον καλύτερό μου εαυτό».

- τα προβλήματα και κατά πόσο επηρεάζουν τους παίκτες: «Είναι αρχή ακόμη. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι υπάρχει θετική ενέργεια. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε να τα αφήσουμε στην άκρη, να μην επηρεαζόμαστε. Και μόνο η φανέλα του Ηρακλή αποτελεί μεγάλο κίνητρο να τα αφήνουμε στην άκρη, να τα ξεχνάμε και να μπαίνουμε να δίνουμε το καλύτερο».

- τους στόχους του με τον Ηρακλή: «Στόχος μου είναι να πάρω όσες περισσότερες συμμετοχές γίνεται, να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες και μέσα από την ομάδα να μπορέσω να βοηθήσω και να βοηθηθώ για την εξέλιξή μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x