Stoiximan Super League

Αγγλική ισοπαλία για ΠΑΣ και ΑΕΛ

ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα την είδαν… Άγγλοι και ήρθαν ισόπαλοι 3-3 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες» και καταλογίστηκαν τρία πέναλτι.

Χόρτασαν γκολ και θέαμα όσοι βρέθηκαν σήμερα στους «Ζωσιμάδες». ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα ήρθαν ισόπαλοι 3-3, σε ένα ματς στο οποίο καταλογίστηκαν τρία πέναλτι.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 19ο λεπτό όταν ο Γιάκος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ουσού και ο Ακόστα νίκησε τον Ντεγκρά από τα 11 βήματα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε μονομαχία του Καρανίκα με τον Ντέλετιτς και ο Ναζλίδης ισοφάρισε το σκορ. Δέκα λεπτά μετά, ο Βαρέλα πέρασε τον Τζημόπουλο και στη συνέχεια έπεσε στην περιοχή, με τον Κατσικογιάννη να δείχνει το σημείο του πέναλτι κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο ίδιος που το κέρδισε το εκτέλεσε κιόλας κι έκανε την ανατροπή στο σκορ. Τέλος, στο 42’ ο Ναζλίδης με ωραία κίνηση και σουτ έκανε το 3-1.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοσή του και έφθασε στην ισοφάριση. Στο 69’ ο Βιδάλ πέτυχε ένα όμορφο γκολ, μειώνοντας σε 3-2 και στο 75’ ο Μαμπουλού μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης (46’ Περιστερίδης), Καρανίκας (35’ λ.τρ. Μουκουβάλας), Ναδάλες (49’ Κούτρης), Μιχαήλ (46’ Σκόνδρας), Μπέριος (80’ Μαυροπάνος), Κοζορώνης (57’ Δώνης), Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (49’ Μαμπουλού), Ακόστα (57’ Βιδάλ), Γιάκος (80’ Φερφελής), Κόντε (70’ Ντόλοβατς).

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ναβάρο (68’ Ρέντζας), Γκόλιας, Φάργκας (73’ Σουλιώτης), Φατιόν, Οουόσο (53’ Μονιάκης), Αναστασόπουλος (73’ Καρατάσιος), Ναζλίδης (73’ Ουρτάδο), Ντέλετιτς (46’ Κάπος), Βαρέλα (68’ Μαρουκάκης), Αβραάμ (61’ Λαμπρόπουλος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x