Γαλλία

Ετοιμάζεται για Παρί Σεν Ζερμέν ο Κουλιμπαλί

Σπίτι στην «πόλη του φωτός» αγόρασε ο Καλιντού Κουλιμπαλί και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο αντικαταστάτης του Τιάγκο Σίλβα στη Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο Καλιντού Κουλιμπαλί πήρε στην κατοχή του διαμέρισμα στο Παρίσι, δείγμα ότι την επόμενη σεζόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζεται στη Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ίδιος έχει εκδηλώσει την θέληση του να αγωνιστεί με τα χρώματα της γαλλικής ομάδας, ενώ ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ακόμα αναμένει προτάσεις από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από τη Μπάγερν Μονάχου.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας προορίζουν τον 28χρονο για αντικαταστάτη του αρχηγού της ομάδας, Τιάγκο Σίλβα, που δύσκολα θα συνεχίσει στο κλαμπ, λόγω διαφοράς στο οικονομικό.

Οι απαιτήσεις του προέδρου της Νάπολι ξεκινούν από τα 75 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μέχρι το πέρας της σεζόν αναμένει επιπλέον καλές εμφανίσεις από τον Σενεγαλέζο για να αυξήσει το ποσό.

Τη δεδομένη στιγμή ο Κουλιμπαλί είναι σε φάση αποθεραπείας μετά από τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και περίπου 2,5 μήνες, ενώ στο διάστημα αυτό έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά.

Επιμέλεια: Θανάσης Ρενδούμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x