Ισπανία

Αγώνα του ΜακΓκρέγκορ θέλει να φιλοξενήσει η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου»

Να διοργανώσει αγώνα στο «Μπερναμπέου» για λογαριασμό του Κόνορ ΜακΓκρέκορ θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το ιρλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό «Newstalk».

Το UFC είναι ένα άθλημα με πολλούς υποστηρικτές παγκοσμίως, με τον ίδιο τον οργανισμό να θέλει να επεκταθεί στο ευρωπαϊκό στερέωμα στα πλαίσια της προώθησης και διαφήμισης του αθλήματος, μετά και την επιτυχία στο πρόσφατο event του Μάντσεστερ.

Κάπου εδώ «μπαίνει» στην κουβέντα η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εμφανίζεται κάτι παραπάνω από θετική σε αυτό το εγχείρημα, αφού δύσκολα αφήνουν να πάνε χαμένες ευκαιρίες για περαιτέρω διαφήμιση και επέκταση της δημοφιλίας της.

Το χωρητικότητας 80.000 θέσεων γήπεδο, προσφέρεται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ να φημολογείται πως έχει επιλεγεί για το συγκεκριμένο event. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση των «μερένχες» παίζει ότι ο ΜακΓκρέγκορ είναι Ευρωπαίος και ο πιο διάσημος παίκτης UFC αυτή την στιγμή.

Καταλυτική στην απόφαση του Ιρλανδού πυγμάχου είναι η φιλία που έχει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους δυο τους να έχουν συναντηθεί στις πρόσφατες καλοκαιρινές διακοπές του Πορτογάλου στην Αμερική, όταν είχαν βγάλει μια φωτογραφία που τους έδειχνε να κάνουν αναπαράσταση ενός UFC αγώνα.

inner

inner

Επιμέλεια: Δημήτρης Λέων

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x