Stoiximan Super League

Αϊντάρεβιτς: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα και παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Η ΑΕΚ έχει την καλύτερη ομάδα και παίζει το ποιοτικότερο ποδόσφαιρο, όπως υποστήριξε ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς σε συνέντευξη του στα σουηδικά μέσα.

Πολύ χαρούμενος από την έως τώρα παρουσία του στην ΑΕΚ και διατεθειμένος να μείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια, εμφανίστηκε ο Αϊστρίτ Αϊντάρεβιτς.

Ο Σουηδός μέσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σουηδική ιστοσελίδα “aftonbladet”, υποστήριξε πως η «Ένωση» στο δεύτερο μισό της σεζόν παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ενώ εξέφρασε την άποψη πως την επόμενη χρονιά οι «κιτρινόμαυροι» θα διεκδικήσουν στα ίσια τον τίτλο του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό:
«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες. Χάσαμε από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Αν νικήσουμε τα δύο παιχνίδια που μένουν, θα έχουμε ακόμα ελπίδες για μια θέση στο Champions League».

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω παίξει στα περισσότερα παιχνίδια και κάνω καλή δουλειά από όταν έχω έρθει. Νιώθω βέβαια και κουρασμένος, γιατί παίζω χωρίς διακοπές από την αρχή της προηγούμενης χρονιάς. Έχω παίξει σε αρκετές ομάδες. Θεωρώ πως τώρα θα είναι πολύ δύσκολο να φύγω από την ΑΕΚ. Παίζω σε ένα μεγάλο σύλλογο που μου ταιριάζει, ζω στη Μεσόγειο και μου αρέσει εδώ».

Για την επόμενη σεζόν:
«Θα είναι μεγάλη επιτυχία να προκριθούμε στο Champions League με την ΑΕΚ. Θεωρώ πως παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και έχουμε την καλύτερη ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Την επόμενη χρονιά είμαι πεπεισμένος πως θα κοντράρουμε τον Ολυμπιακό για τον τίτλο του πρωταθλήματος».

Για την πιθανή κλήση του στην εθνική Σουηδίας:
«Στην ΑΕΚ παίζω περισσότερο ως εξάρι. Ο ρόλος μου είναι μέσος box to box. Για την εθνική ομάδα δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ. Αν η ομάδα χρειαστεί τις υπηρεσίες μου, θα είμαι εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x