Stoiximan Super League

Αισιοδοξία για deal με τον Παϊρότζ

Από πλευράς Παναθηναϊκού εκφράζεται αισιοδοξία πως η συμφωνία με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία βαίνει προς ολοκλήρωση μέχρι το τέλος του μήνα.

Θετικές είναι οι ενδείξεις πως η μεταβίβαση των μετοχών στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τη Live Sport, η αίσθηση που βγαίνει από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και από κυβερνητικές πηγές, είναι πως το θέμα βαίνει προς αίσια κατάληξη μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Αυτό φέρεται να εισπράττει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ από τις επαφές του με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, αλλά και από τις συζητήσεις του τελευταίου με την κυβέρνηση. Ο Παϊρότζ, που βρίσκεται στην Αθήνα όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για επαφές για επενδύσεις στην Ελλάδα με ξένους συνεργάτες του, βλέπει πως και τα ζητήματα αυτά έχουν σημειώσει πρόοδο.

Πάντως με δεδομένο ότι η ολοκλήρωση του deal αναμένεται προς το τέλος του μήνα, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο και σαφές χρονοδιάγραμμα, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αυξήσει το υπάρχον μπάτζετ για την απόκτηση σέντερ φορ. Ο Παϊρότζ έχει καταστήσει εξ αρχής σαφές πως δεν θα βάλει χρήματα αν δεν πάρει τις μετοχές και η διοίκηση της ΠΑΕ έχει εγκρίνει ένα ποσό της τάξεως των 400-500 χιλ. ευρώ για τον ξένο επιθετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x