Stoiximan Super League

Αισιοδοξία για Σαμπά στον Παναθηναϊκό

Την απάντηση του Κρίστοφερ Σαμπά περιμένουν στον Παναθηναϊκό κι αισιοδοξούν πως θα είναι θετική. «Σφήνα» Αταλάντα για Εμποκού. Τι γίνεται με Τσιντώτα και αποχωρήσεις.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η μεταγραφή του Κρίστοφερ Σαμπά για τον Παναθηναϊκό. Ο Κονγκολέζος στόπερ ζήτησε χθες διορία λίγων ωρών και αναμένεται σήμερα να απαντήσει στην πρόταση των «πράσινων», οι οποίοι αισιοδοξούν πως θα είναι θετική.

Ο 32χρονος άσος δέχτηκε οικονομικά καλύτερες προτάσεις από Γουέστ Χαμ και Εσπανιόλ, ωστόσο σύμφωνα με την «Πράσινη» έχει «ψηθεί» από όσα του έχει πει ο Αντρέα Στραματσόνι. Εφόσον όλα πάνε καλά, ο Σαμπά θα πει το «ναι» στην πρόταση για διετές συμβόλαιο με 350.000 ευρώ ετησίως (χωρίς τα μπόνους) και μέχρι αύριο θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει. Αν «στραβώσει» η παραπάνω περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα κάνει μία ύστατη προσπάθεια για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του ακραίου επιθετικού, αργά χθες βράδυ προέκυψε από την Ιταλία «σφήνα» της Αταλάντα για τον Πολ Ζοσέ Εμποκού, αλλά το θέμα παραμένει ανοιχτό. Ο 24χρονος άσος είναι πάντα η πρώτη επιλογή, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία με την Κιέβο Βερόνα. Πιθανότατα ο δανεισμός του σχετίζεται άμεσα με την πώληση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος περιμένει κάτι από το Βέλγιο (από όπου και έχει ρίζες), πέρα από τις φήμες για τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Μεντί Αμπέντ ενημέρωσε πως περιμένει κάποια πρόταση από τη Γαλλία για το δανεισμό του, ενώ θέμα ωρών είναι το τυπικό της αποδέσμευσης του Μάικλ Εσιέν και αναμένονται εξελίξεις για Ταυλαρίδη και Βέμερ. Τέλος, σε ό,τι αφορά στον Παναγιώτη Τσιντώτα, είναι ακόμη «ανοιχτό» αν θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του, αλλά και αν αυτή θα γίνει τώρα ή τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x