Super League 2

Αήττητος ο... καταιγιστικός ΠΑΣ!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε 2-0 τον Καραϊσκάκη κάτω από έντονη βροχόπτωση, παραμένοντας αήττητος μετά από 10 ματς στην Super League 2 και πηγαίνοντας στο +4 από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης.

Συνέχεια στο αήττητο σερί του έδωσε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε του Καραϊσκάκη με 2-0 στους «Ζωσιμάδες», το πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 2, για να παραμείνει πρώτος αλλά και με διαφορά τεσσάρων βαθμών πλέον από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης!

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την έντονη βροχόπτωση και τους ισχυρότατους ανέμους, που οδήγησαν μάλιστα και σε δεκάλεπτη διακοπή του, στο ξεκίνημα και δη στο 4ο λεπτό. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να φτάσει σε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα μέσα σε ένα λεπτό, «καθαρίζοντας» το τρίποντο από… νωρίς.

Συγκεκριμένα, ο Παντελάκης με κεφαλιά στο 23’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολόπουλου και ο Κρίζμαν στο αμέσως επόμενο λεπτό με σουτ, σημείωσαν το 2-0 που έμελλε να διατηρηθεί μέχρι τέλους, ελέω και του «βαρύ» αγωνιστικού χώρου…

Στα άλλα δύο σημερινά παιχνίδια, τα… φαβορί πέτυχαν τις νίκες που αναμενόταν. Με τον Λεβαδειακό να επιστρέφει στις επιτυχίες μετά την ήττα στα Χανιά, νικώντας τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου με 2-0, σκοράροντας από μια φορά σε κάθε ημίχρονο.

Ενώ η Δόξα Δράμας επικράτησε με το ίδιο σκορ στην Κέρκυρα, επί της τοπικής ομάδας, που είχε δοκάρι και την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 στο 78’ σε κεφαλιά του Μίσκου, αλλά παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας όπως και ο Απόλλωνας Πόντου -3.

Η 10η αγωνιστική

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου
Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης 1-3
(37' αυτ. Βιτλής - 71' Ιριτιέρ, 75' Μπλάζιτς, 90'+4' πεν. Μαρκόφσκι)

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Πλατανιάς-Απόλλων Λάρισας 2-1
(64' Ουες, 90'+2' Λουκίνας - 4' Σιφναίος)

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
Λεβαδειακός-Απόλλων Πόντου 2-0
(25' Ιωαννίδης, 52' Ενομό)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕ Καραϊσκάκη 2-0
(23' Παντελάκης, 24' Κρίζμαν)

Κέρκυρα-Δόξα Δράμας 2-0
(44' Καψάλης, 56' Χάμοντ)

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου
Εργοτέλης-ΑΟ Χανιά (17:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x