Αγγλία

Αιχμές Σκόουλς για Λουκάκου

Λίγες πιθανότητες δίνει ο Πολ Σκόουλς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει την Premier League με τον Ρόμελου Λουκάκου.

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο Πολ Σκόουλς για το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με επιθετικό τον Ρόμελου Λουκάκου.

Ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» άσκησε έντονη κριτική στον Βέλγο που, για πολλούς, δεν είναι «αρκετός» για την ομάδα του Μάντσεστερ.

Ο 25χρονος στράικερ δεν έχει βρει στόχο στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις του βρετανικού συλλόγου και παλεύει να ανακτήσει την φόρμα του.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς να κερδίσεις το πρωτάθλημα με έναν σκόρερ σαν αυτόν», είπε ο Σκόουλς στο «ESPN».

«Δεν πιστεύω πως το παιχνίδι του έξω από την περιοχή είναι αρκετά καλό.

Δεν είμαι σίγουρος ότι δουλεύει αρκετά σκληρά, αλλά παρόλα αυτά είναι ακόμα νέος και έχει δείξει αρκετά καλό πρόσωπο, ενώ έχει σκοράρει αρκετά γκολ.

Είναι γρήγορος, είναι δυνατός, αλλά ο Λουκάκου είναι ένας από τους πολλούς παίκτες της Γιουνάιτεντ που δείχνουν να τους λείπει η αυτοπεποίθηση.

Δεν πιστεύω ότι αντιλαμβάνεται πόσο καλός μπορεί να γίνει, αλλά χρειάζεται βοήθεια γιατί αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει άλλος που μπορεί να παίξει σέντερ φορ στην Γιουνάιτεντ.

Εμείς είχαμε τέσσερις επιθετικούς – Τον (σ.σ. Άντι) Κόουλ, τον Τέντι (σ.σ. Σέριγχαμ), τον Όλε (σ.σ. Γκούναρ Σόλσκιερ) και τον (σ.σ. Ντουάιτ) Γιόρκ – και όταν ήταν ντεφορμέ, που όλοι οι ποδοσφαιριστές το περνάνε, κάποιος άλλος περίμενε να τους αντικαταστήσει.

Αυτό βοήθησε την απόδοση τους, γιατί ήξεραν πως αν δεν απέδιδαν τότε θα έχαναν τη θέση τους. Ίσως αυτό χρειάζεται και ο Λουκάκου
».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x