Αγγλία

«Άκαρπες οι συζητήσεις Ντε Χέα-Γιουνάιτεντ για νέο συμβόλαιο»

Καθυστερεί η συμφωνία για το νέο συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον… κίνδυνο να μείνει ελεύθερος του χρόνου να γίνεται ξανά ορατός για τους «κόκκινους διαβόλους».

«Πάγωμα» στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νταβίντ Ντε Χέα φαίνεται να υπάρχει τις τελευταίες μέρες, γεγονός που εντείνει την ανησυχία στους φίλους των «κόκκινων διαβόλων».

Όπως αποκάλυψε η «Mirror» στην κυριακάτικη της έκδοση, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αναφορικά με την ανανέωση του Iσπανού γκολκίπερ έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, παρά τα δημοσιεύματα του περασμένου διαστήματος περί συμφωνίας για νέο συμβόλαιο αντί του ιλιγγιώδους ποσού των 370 χιλιάδων ευρώ τη βδομάδα.

Έτσι, παρουσιάζεται αυξημένος ο κίνδυνος να μη βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο 29χρονος γκολκίπερ να εκμεταλλευτεί την «ελευθέρας» του το επόμενο καλοκαίρι, όποτε και λήγει το τρέχον του συμβόλαιο.

Παρ’ όλα αυτά, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι από την πλευρά τους οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» είναι αισιόδοξοι πως θα τελειώσει θετικά το ζήτημα, πιθανώς χρήζοντας τον Ντε Χέα ως τον πιο ακριβοπληρωμένο τερματοφύλακα της ιστορίας.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x