Ελλάδα

Ακέφαλη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Χωρίς πρόεδρο εν μέσω κρίσιμων υποθέσεων που πρέπει να εξεταστούν έμεινε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μετά την παραίτηση του Δημήτρη Μαζαράκη και του αναπληρωτή του.

Την παραίτησή του από την προεδρία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού υπέβαλε ο Δημήτρης Μαζαράκης, αλλά και ο αναπληρωτής του, συνταξιούχος εφέτης, Γιώργος Ζώης, όπως αναφέρει η Live Sport.

Οι δύο άνδρες αμείβονταν με 50 ευρώ ανά συνεδρίαση, ωστόσο ταυτόχρονα επειδή είναι συνταξιούχοι το ποσό της σύνταξής τους μειωνόταν κατά 60%, όπως προβλέπεται από το νόμο. Αμφότεροι είχαν ενημερώσει την κυβέρνηση πως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν αν δεν βρισκόταν λύση με την αμοιβή τους αφού τελικά έβγαιναν… ζημιωμένοι και από τη στιγμή που δεν βρέθηκε λύση παραιτήθηκαν.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν η ΕΕΑ δύναται να συνεδριάσει και να λάβει αποφάσεις μετά τις παραιτήσεις προέδρου και αναπληρωτή και στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να βρεθεί επειγόντως λύση, καθώς εκκρεμεί η εξέταση των φακέλων ομάδων της Football League για να λάβουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα που αρχίζει στις 22 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x