Σκωτία

Ακόμα σκοράρει η Σέλτικ

Μια εντυπωσιακή Σέλτικ σάρωσε 4-0 στην έδρα της Ρος Κάουντι, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Scottsih Premier και αύξησε τη διαφορά της στην κορυφή.

Η Σέλτικ σάρωσε 4-0 στην έδρα της Ρος Κάουντι, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Scottish Premier και, σε συνδυασμό με την ήττα της Αμπερντίν την Τρίτη από τη Χάμιλτον, βρέθηκε στο +7 στην κορυφή, έχοντας και δύο αγώνες λιγότερους από την κυπελλούχο Ευρώπης του 1983.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο +1 από τις θέσεις των πλέι άουτ.

Οι «καθολικοί» δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης και σκόραραν με τους Ρόμπερτς, Αρμστρονγκ, Σινκλέρ και Ντεμπελέ.


Η σύνθεση της Σέλτικ: Γκόρντον, Γκαμπόα, Λούστιγκ, Σβιατσένκο, Ιζαγκίρε, ΜακΓκρέγκορ, Χέντερσον (63’ Σινκλέρ), Ρόμπερτς, Κρίστι (58’ Ντεμπελέ), Αρμστρονγκ, Γκρίφιθς (69’ Μπιτόν)


Δε βόλεψε καμία εκ των Ρέιντζερς και Σεν Τζόνστον το μεταξύ τους 1-1 στο «Αϊμπροξ» στην προσπάθεια τους για την έξοδο στο Europa League.

«Έχασε έδαφος» η Χαρτς, η οποία έχασε 0-2 στην έδρα της Κιλμάρνοκ και έμεινε στο -1 από την προνομιούχο τριάδα.

«Κόλλησε» στην έδρα της Μάδεργουελ η Ινβερνές, χάνοντας με 0-2, όπερ σημαίνει πως έμεινε πίσω για την Ευρώπη και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν βαθμολογική «ανάσα».

Το τελευταίο ισχύει και στην περίπτωση της Πάρτικ Θιστλ, η οποία νίκησε 2-0 στην έδρα της ουραγού Νταντί και ξέφυγε με +1 από τις θέσεις των πλέι άουτ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x