Stoiximan Super League

Ακόμη δέκα «τελικοί» για τον Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα αφήνουν πίσω τους την ισοπαλία με τον Πλατανιά και επικεντρώνονται στο ερχόμενο ματς με τον Λεβαδειακό, το οποίο πρέπει να πάρουν πάση θυσία! «Μένουν δέκα τελικοί», αναφέρουν.

«Μένουν δέκα τελικοί, πάμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να σωθούμε». Αυτό είναι το… μήνυμα που επικρατεί στον Απόλλωνα Σμύρνης μετά την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Πλατανιά!

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία έχουν αφήσει στο παρελθόν την ισοπαλία με τους Κρητικούς και βλέπουν μπροστά τους μόνο το ματς με τον Λεβαδειακό, στο οποίο καλούνται να πάρουν πάση θυσία το τρίποντο! Εφόσον, μάλιστα, μία ημέρα νωρίτερα η Κέρκυρα δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας την Ξάνθη, οι «κυανόλευκοι» θα έχουν αυξήσει τη διαφορά τους και θα πάνε στο νησί των Φαιάκων με άλλον… αέρα!

Φυσικά, ο Απόλλων έχει μπροστά του δέκα «τελικούς», στους οποίους καλείται να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς χρειάζεται και να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, «κρατώντας» από κάτω του την Κέρκυρα και τον Πλατανιά!

Tα τελευταία δέκα ματς της Ελαφράς Ταξιαρχίας στο πρωτάθλημα είναι με Λεβαδειακό (εντός), Κέρκυρα (εκτός), Ξάνθη (εκτός), Παναιτωλικό (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), ΑΕΛ (εντός), Λαμία (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός) και ΑΕΚ (εντός).

Όσον αφορά στο μέτωπο των τραυματισμών, οι Έλι Ελμπάζ και Χρήστος Αλμπάνης που αποχώρησαν με προβλήματα από το ματς με τον Πλατανιά, φαίνεται πως δεν έχουν κάτι ανησυχητικό και όλα δείχνουν πως θα δώσουν κανονικά το παρών στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Κώστας Μενδρινός, δε, που δέχθηκε χτύπημα από αντίπαλο, έχει θλαστικό τραύμα στα πλευρά, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο περασμένο ματς ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Παναιτωλικό την 24η αγωνιστική.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x