Stoiximan Super League

Άκπομ: «Αποδείξαμε ότι έχουμε βάθος και ποιότητα»

Ο Τσούμπα Άκπομ στάθηκε στις πολλές λύσεις που διαθέτει ο ΠΑΟΚ και χάρη στις οποίες ήρθε η νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ μίλησε και για το καλό ξεκίνημα της ομάδας του.

Πολλές και ποιοτικές επιλογές έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως επισήμανε ο Τσούμπα Άκπομ, με αφορμή τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, με 2-0 στην Τούμπα.

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο διεθνής Άγγλος επιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει και πρέπει να έχει ανάλογα αποτελέσματα και στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκπομ:

Για τη σημερινή νίκη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαν καινούργιο προπονητή και ο δικός μας προπονητής, μας είπε να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και είχαμε μία διαφορετική προσέγγιση του αγώνα».

Για το βάθος που έδειξε η ομάδα: «Ξέρουμε όταν αγωνίζεσαι κάθε τρεις μέρες δεν είναι εύκολο να είμαστε στο 100% όλοι. Αποδείξαμε και σήμερα ότι έχουμε το βάθος και την ποιότητα για να αλλάζουμε την ομάδα και να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για το καλό ξεκίνημα και την πρώτη θέση: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι πρέπει να ξεκινάς, όπως θέλεις να τελειώσεις. Εμείς έχουμε ξεκινήσει καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για αυτό που έγινε στο γήπεδο με αφορμή των θάνατο των έξι οπαδών του ΠΑΟΚ: «Ήταν μια έντονα συναισθηματική ημέρα για όλη την ομάδα. Σήμαινε πολλά και για τον κόσμο. Ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη και για αυτά τα παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x