Stoiximan Super League

Άκπομ: «Καλό τεστ, είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι»

Ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε μετά τη φιλική νίκη επί της Άντερλεχτ.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο νικηφόρο φιλικό με την Άντερλεχτ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τσούμπα Άκπομ. Ο Άγγλος επιθετικός αναφέρθηκε και στις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions Leauge.

«Είχε πολύ ζέστη ήταν δύσκολο να παίξουμε όπως θέλουμε. Ήταν ένα καλό τεστ. Πρέπει να συνηθίσουμε σε διαφορετικού τύπου θερμοκρασίες από τη στιγμή που παίζουμε στην Ευρώπη» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για τις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ και το εξαιρετικό τρανζίσιον: «Δεν ήταν αυτό το αρχικό μας πλάνο. Πετύχαμε τρία γκολ, προσαρμοστήκαμε στις ανάγκες του παιχνιδιού και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι».

Για τα λάθη στις στατικές φάσεις: «Ο προπονητής μας είπε στο ημίχρονο πως ο κίνδυνος που έχουμε είναι μόνο μέσω των στατικών φάσεων. Δυστυχώς βγήκε αληθινός. Έχουμε χρόνο να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια».

Για τον εκνευρισμό που είχε στις ευκαιρίες που έχασε: «Δεν ήμουν εκνευρισμένος, είμαι φιλόδοξος ένιωσα πως θα έπρεπε να σκοράρω κι άλλα γκολ στις ευκαιρίες που είχα».

Για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ: «Το γεγονός πως δεν είμαστε το φαβορί είναι θετικό. Ο Άγιαξ ξέρει από την πλευρά του πως είμαστε αήττητοι, είμαστε νταμπλούχοι και αυτά τα συστατικά μας δίνουν τεράστια ώθηση και κίνητρο για να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x