Stoiximan Super League

Άκπομ: «Μπορούμε να γίνουμε η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία της Ελλάδας»

Ο Τσούμπα Άκπομ θέλει το νταμπλ και το αήττητο.

Ο Τσούμπα Άκπομ δηλώνει ενθουσιασμένος με όσα ζει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν σταματά εδώ.

«Κατάλαβα ότι γίνεται κάτι μεγάλο εδώ και είμαι ευχαριστημένος με αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ. Είναι σπουδαίο το συναίσθημα να είσαι μέρος της ιστορίας. Όμως έχουμε ακόμη δύο τελικούς. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητοι και να κατακτήσουμε το Κύπελλο ολοκληρώνοντας το νταμπλ. Η εμπειρία πάνω στο πούλμαν με την αποθέωση του κόσμου ήταν κάτι μοναδικό. Πρώτη φορά στη ζωή μου έζησα κάτι τέτοιο», τόνισε στο Nova.

Για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα είπε: «Είναι μεγάλο το κίνητρο του αήττητου, μπορούμε να γράψουμε ιστορία και να γίνουμε ίσως η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Όμως σίγουρα ο αντίπαλος έχει βαθμολογικό κίνητρο και δεν θα μας αφήσει να νικήσουμε, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ».

Τέλος, ερωτηθείς αν τον προβληματίζει η κακή εμφάνιση στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα, απάντησε: «Δεν κάναμε και την καλύτερη εμφάνιση απέναντι στον Αστέρα. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά για να παίξουμε καλύτερα στα δύο επόμενα ματς. Δεν ανησυχώ για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x