Ιταλία

Ακριβότερα κατά 30% τα εισιτήρια στην Ιταλία λόγω Ρονάλντο!

«Γενναία» αύξηση παρατηρείται στις τιμές τον εισιτηρίων στην Serie A εξαιτίας της παρουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Serie A και τη Γιουβέντους, έχει δημιουργήσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων του ποδοσφαίρου στην γείτονα χώρα.

Από τον «χορό» αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ομάδες, εκμεταλλευόμενες την λάμψη του Πορτογάλου σταρ.

Η διοίκηση των «μπιανκονέρι» το περασμένο καλοκαίρι έβγαλε από τα ταμεία της κάτι παραπάνω από 110 εκατ. για την απόκτηση του Ρονάλντο, θέλοντας πέρα από το αγωνιστικό να επωφεληθεί και στον οικονομικό τομέα.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση των «μπιανκονέρι» έχει προχωρήσει σε αύξηση 30% των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

Επιπλέον, ακριβά φαίνεται πως θα πληρώσουν και τις μετακινήσεις οι φίλοι των «τιφόζι» για τους εκτός έδρας αγώνες της «μεγάλης κυρίας», καθώς αρκετές ομάδες έχουν αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων μέχρι και 50%, θέλοντας να κερδίσουν κάτι παραπάνω από την παρουσία του 33χρονου επιθετικού.

Όλα τα παραπάνω έχουν προκαλέσει την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών μέσω σιωπηλών διαμαρτυριών, καθώς θεωρούν πως οι ιταλικοί σύλλογοι γίνονται άπληστοι ενώ παράλληλα ζητούν την μείωση των τιμών.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x