Γερμανία

Άκυρη η… ελληνική βραδιά στο Αμβούργο

Οι παίκτες του Αμβούργου δεν θα κάνουν την… καθιερωμένη τους επίσκεψη σε ταβέρνα επιλογής Κυριάκου Παπαδόπουλου αυτή την εβδομάδα, όπως αποφάσισε ο Κρίστιαν Τιτς!

«Τα κεφάλια μέσα», θα έλεγε κανείς, θέλοντας να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στο Αμβούργο. Με την ομάδα από τον γερμανικό Βορρά να δίνει τον… υπέρ πάντων αγώνα για την «σωτηρία» της, ο Κρίστιαν Τιτς αποφάσισε να αλλάξει λίγο τις συνήθειες των παικτών του…

Τι εννοούμε; Οι ποδοσφαιριστές του Αμβούργου έχουν καθιερώσει να διασκεδάζουν μετά τις νίκες τους σε ελληνική ταβέρνα, επιλογής… Κυριάκου Παπαδόπουλου! Μάλιστα, αυτό είναι υποχρεωτικό, ενώ υπάρχουν και φορές που επισκέπτονται το εστιατόριο που βρίσκεται στο Πίνεμπεργκ -18 χιλιόμετρα έξω από το Αμβούργο- μέσα στην εβδομάδα.

Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση, με εντολή του Τιτς, η… ελληνική βραδιά θα αναβληθεί!

Υπενθυμίζουμε ότι οι «λιμανίσιοι» θέλουν μόνο νίκη, στο εντός έδρας ματς τους με την Γκλαντμπαχ και παράλληλα η υποβιβασμένη Κολωνία να επικρατήσει εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ, που επίσης «καίγεται» για βαθμούς. Προκειμένου να μπουν αυτοί στα μπαράζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x