Γερμανία

«Άκυρο» του Οζίλ στον Λεβ!

Δεν δέχθηκε να διαπραγματευτεί για πιθανή επιστροφή του στην εθνική Γερμανίας, ο μέσος της Άρσεναλ.

Αρνητική απάντηση έλαβε ο Γιόακιμ Λεβ, όταν θέλησε να συζητήσει με τον Μεσούτ Οζίλ, για πιθανή επιστροφή του τελευταίου στην εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Ο προπονητής των «πάντσερ», ταξίδεψε στην Αγγλία, με σκοπό να προσπαθήσει να πείσει τον Μεσούτ Οζίλ να ξαναφορέσει την φανέλα της εθνικής, από την οποία αποχώρησε μετά την απογοητευτική της πορεία στο περασμένο Μουντιάλ, λόγω της έντονης κριτικής που του ασκήθηκε, όταν η ομάδα του Λεβ αποκλείστηκε από την φάση των ομίλων.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων» δεν δέχθηκε να διαπραγματευθεί, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η είσοδος του Λεβ στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ, ύστερα από εντολή του Ουνάι Έμερι, ώστε να μην χάσει την συγκέντρωσή του ο παίκτης της λονδρέζικης ομάδας.

Στις δηλώσεις του ο Οζίλ, όταν ανακοίνωσε την απόσυρσή του, έκανε λόγω για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντί του, καθώς, όπως είπε ο ίδιος, στις νίκες ήταν Γερμανός και στις ήττες ήταν μετανάστης.

Ο Μουσουλμάνος ποδοσφαιριστής κατακρίθηκε έντονα από τον πρόεδρο της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Ράινχαρντ Γκρίντελ, για μία φωτογραφία του με Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον Μεσούτ να δηλώνει πως αυτή η φωτογραφία ήταν ο λόγος που έκανε τον Ράινχαρτ να θέλει τον Οζίλ εκτός ομάδας, σε ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε ο πρώην διεθνής Γερμανός, για να ανακοινώσει την απόσυρσή του.

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x