Stoiximan Super League

Εξώδικο Παναθηναϊκού στη Super League: «Ζητήστε τα 6,5 εκατ. που χρωστάει η Nova»

Εξώδικο στη Super League με την οποία καλεί να μεριμνήσει για την καταβολή των οφειλομένων από τη Nova, ειδάλλως να απαγορεύσει μετάδοση όλων των ματς από το συνδρομητικό, έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Χοντραίνει η κόντρα των ΠΑΕ με τη Nova! Μετά την επικοινωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Nova, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε εξώδικο στη Super League, με κοινοποίηση στο συνδρομητικό και την ΕΠΟ. Με αυτό την καλεί να μεριμνήσει ώστε να καταβληθούν από τη Nova οφειλόμενα ύψους 6,5 εκατ. ευρώ στις ΠΑΕ, εκ των οποίων τα 1,5 εκατ. ευρώ αντιστοιχούν στους «πράσινους».

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 o Βασίλης Βέργης, η πλευρά του Παναθηναϊκού καθιστά σαφές πως δεν θα επιτρέψει την είσοδο των τηλεοπτικών συνεργείων της Nova στη Λεωφόρο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, ενώ ζητά από τη Super League να πάρει αντίστοιχη απόφαση απαγόρευσης τηλεοπτικής μετάδοσης για όλα τα ματς της 13ης αγωνιστικής.

Υπενθυμίζεται πως αρκετές ΠΑΕ έχουν δηλώσει έτοιμες να κλείσουν τις πόρτες των γηπέδων τους στη Nova, καθώς πέρα από τις οφειλές που υπάρχουν, το συνδρομητικό κανάλι απειλεί να ενεργοποιήσει τις ρήτρες για τις τρεις αγωνιστικές που αναβλήθηκαν, αν και οι ομάδες αναφέρουν πως αυτό δεν έγινε με δική τους ευθύνη αφού αποτελεί απόφαση ανώτερων αρχών (της κυβέρνησης για τις δύο πρώτες αγωνιστικές και της Επιτροπής Εξομάλυνσης για την ενδέκατη).

Ο κίνδυνος να λύσουν οι δύο πλευρές τις διαφορές τους στα δικαστήρια είναι ορατός, με τις ομάδες να ζητούν αποζημιώσεις από τη Nova και την τελευταία να αξιώνει τεράστιο ποσό από τη δική της πλευρά. Μάλιστα θεωρητικά υπάρχει κίνδυνος ακόμη και αφαίρεσης βαθμών για τις ΠΑΕ που δεν θα συνεργαστούν με το συνδρομητικό κανάλι, εξ ου και η κοινοποίηση του εξώδικου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x