Stoiximan Super League

«Να ανατρέψουμε το αρνητικό κλίμα»

Σύνθημα ενότητας στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ εκφράζει κατανόηση για την πικρία του κόσμου, αλλά τονίζει ότι με ενότητα μπορεί ν’ ανατραπεί το κλίμα.

Κάλεσμα για ενότητα στον Παναθηναϊκό έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Με δήλωσή του στο επίσημο site του συλλόγου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι συμμερίζεται την πίκρα του κόσμου για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Σημείωσε ωστόσο ότι μονάχα με ενότητα ανάμεσα στην ομάδα, τη διοίκηση και τους φιλάθλους μπορεί ν’ ανατραπεί το κλίμα και να πετύχει η ομάδα τους εγχώριους στόχους της.

Πέρα απ’ αυτό πάντως, ο πρόεδρος των «πράσινων» δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και σε γεγονότα που ακολούθησαν τον αγώνα με την Καμπάλα, καταδικάζοντάς τα και τονίζοντας ότι δε συμβαδίζουν με τις αρχές του συλλόγου.


Αναλυτικά η δήλωση Αλαφούζου

«Είναι απολύτως κατανοητή η δυσαρέσκεια και η πικρία του φίλαθλου κόσμου του συλλόγου για την εικόνα της ομάδας και κατ’ επέκταση τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Παρά ταύτα προϋπόθεση για την κατάκτηση των εγχώριων στόχων μας, είναι η ενότητα διοίκησης-ποδοσφαιρικού τμήματος-φιλάθλων. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας για την αμέριστη συμπαράστασή της και να δείξουμε τη δέουσα αποφασιστικότητα για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος.

Παράλληλα, όμως, οφείλουμε να καταδικάσουμε τις πειθαρχικώς ελεγκτέες συμπεριφορές μερίδας φιλάθλων στο χθεσινό αγώνα. Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με τη σταθερή και αποδεδειγμένη αρχή της ΠΑΕ να δίνει τους αγώνες της -εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων- μέσα από το ισχύον εγχώριο και ευρωπαϊκό πλαίσιο κανόνων ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x