Γερμανία

Αλάμπα: «Θα μείνω στη Μπάγερν»

Ο Νταβίντ Αλάμπα έβαλε τέλος στα σενάρια μεταγραφής του, δηλώνοντας… πιστός στη Μπάγερν Μονάχου, μέσω δηλώσεών του σε γερμανική εφημερίδα!

Μετά τον Τόμας Μίλερ, ήταν η σειρά του Νταβίντ Αλάμπα να ξεκαθαρίσει το μέλλον του, βάζοντας παράλληλα τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη Μπάγερν Μονάχου…

«Θα μείνω στη Μπάγερν!», δήλωσε στην εφημερίδα «Bild» ο Αυστριακός αμυντικός των Βαυαρών, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012, ερωτηθείς για τις φήμες που τον θέλουν να μετακινείται στη Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ καλά».

Ο Αλάμπα θέλει να βοηθήσει τη Μπάγερν να διεκδικήσει και να κατακτήσει εν τέλει το tremble, υπό τις οδηγίες του Νίκο Κόβατς, δίνοντας μεγάλη έμφαση όπως δείχνουν και τα λεγόμενά του στο Champions League.

«Στο παρελθόν, η διοίκηση έχει φτιάξει ομάδες με μεγάλη εμπειρία που ήταν πετυχημένες και στο Champions League. Με το ρόστερ μας έχουμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε να φτάνουμε πολύ μακριά σε αυτή την διοργάνωση», σχολίασε με νόημα ο 25χρονος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x